YOUR OWN STYLE

YOUR OWN STYLE – The Complete Method

 

Welkom bij Colijn Buis Music!

Wil je graag je muzikale vaardigheden vergroten?
Een doorlopende structuur die continuïteit biedt, met daarnaast flexibiliteit in lessen?
Snel vooruitgaan in weinig tijd?
Jezelf en anderen betoveren met joúw muziek?

 

“Met onbegrensd vertrouwen, optimisme, enthousiasme en zijn ontroerend mooie piano-spel weet Colijn uit beginners en gevorderden het beste naar voren te halen.”
René Schuurman van Rouwendal

“Ik vind het geweldig. Colijn is voor mij een muzikale hoorn des overvloeds: hij weet zoveel van muziek, ik ga er iedere keer weer vandaan overladen met nieuwe muzikale input. Ik krijg nieuwe ideëen om mijn improvisaties interessanter te maken. Ik kom er achter hoe een nummer in elkaar zit, hoe het accoordenschema is opgebouwd en waarom. Ik krijg handige tips om ritmes, patronen en loopjes te oefenen en mijn spel te verbeteren. En omdat we vertrekken vanuit mijn eigen vragen en wensen doe ik vooral dingen die ik leuk vind en waar ik ook echt behoefte aan heb. Ik voel mij een kind in een muzikale snoepwinkel en Colijn bewaakt intussen onopvallend de balans in de lessen – tussen theorie en vaardigheid en tussen melodie en ritme.”
Jaap Korpel

“Colijn, in de periode dat jij mij coachte ben je in staat geweest er volledig voor mij te zijn. En wel op een manier die je niet mee liet slepen in mijn verhaal maar door echt te luisteren en te horen wat er voor mij speelde. Je doet dit op een respectvolle, jongensachtige en vastberaden manier. Je bent een fantastisch groots en authentiek mens met bijzonder veel energie en flair.”
Walter Pennekamp

 

Online cursusprogramma ‘Your Own Style – The Complete Method’
Elke 2 weken een nieuwe aflevering: 52 essentiële technieken: step-by-step opbouwend, met video’s, geluidsvoorbeelden en specifieke opdrachten, speciaal erop gericht om de muzikale vaardigheden van joúw voorkeur uit te bouwen
Inclusief [optioneel] 1-op-1 coaching Colijn zelf of één van onze andere coaches*
(* deze tijd is ook op te sparen, als je op reis bent of deze tijd later wilt inwisselen voor 1 lange les)

Jouw investering: vanaf slechts € 47,- per maand.

Boek je deelname nu via onderstaande knop!

Op jouw muziekplezier & succes!!

-Team COLIJN BUIS MUSIC

 

 

 

Algemene voorwaarden