Testimonials

As pianist / composer

Lekker groovende jazzstukken, funky, bluesy; de ballads kenmerken zich door verstilde schoonheid – Buis beschikt over een verfijnd toucher en een creatieve geest.
Jazzflits

“Staat als een huis!”
Popmagazine Heaven

Het heeft ons ontstellend geraakt, de synthese tussen Colijn’s enorm grote muzikale bagage en het vermogen om het gewoon op het instrument neer te zetten – fantastisch! Prachtige performance, mooie stukken, geweldig samenspel, prachtige soli met enórme risico’s, vooral op ritmisch en contrapuntisch gebied.. het gebeurde allemaal en kwam ook allemaal goed – we hebben genoten!
Bert van den Brink

“Hoge kwaliteit – zijn eigen composities en improvisaties zijn bijzonder te noemen”
Prince Bernhard Culture Foundation

Colijn wekt verbazing …bijvoorbeeld door extreme, schijnbaar onverenigbare elementen te smeden tot een organisch geheel: hoogstaand, integer en verfijnd..
Thijs van Leer (FOCUS)

“..rillingen over de rug bij zoveel fraaie muziek”
Brabants Dagblad

As teacher / coach

Met onbegrensd vertrouwen, optimisme, enthousiasme en zijn ontroerend mooie piano-spel weet hij uit beginners en gevorderden het beste naar voren te halen.
René Schuurman van Rouwendal

Ik vind het geweldig. Colijn is voor mij een muzikale hoorn des overvloeds: hij weet zoveel van muziek, ik ga er iedere keer weer vandaan overladen met nieuwe muzikale input. Ik krijg nieuwe ideëen om mijn improvisaties interessanter te maken. Ik kom er achter hoe een nummer in elkaar zit, hoe het accoordenschema is opgebouwd en waarom. Ik krijg handige tips om ritmes, patronen en loopjes te oefenen en mijn spel te verbeteren. En omdat we vertrekken vanuit mijn eigen vragen en wensen doe ik vooral dingen die ik leuk vind en waar ik ook echt behoefte aan heb. Ik voel mij een kind in een muzikale snoepwinkel en Colijn bewaakt intussen onopvallend de balans in de lessen – tussen theorie en vaardigheid en tussen melodie en ritme.
Jaap Korpel

Colijn, in de periode dat jij mij coachte ben je in staat geweest er volledig voor mij te zijn. En wel op een manier die je niet mee liet slepen in mijn verhaal maar door echt te luisteren en te horen wat er voor mij speelde. Je doet dit op een respectvolle, jongensachtige en vastberaden manier. Je bent een fantastisch groots en authentiek mens met bijzonder veel energie en flair.
Walter Pennekamp

 

Colijn performed for:

colijn buis performance

 

 

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *